miercuri, 2 iunie 2010

:)



In cinstea lungului timp trecut de atunci pana acum, ma regasesc facandu-mi auto-critica de rigoare.
Ma judec pentru lacune in ceea ce priveste perceperea realitatii inconjuratoare pure, neschimbate, observata la unele personaje cu simtamant matern si patern dintr-o singura lovitura; exact acolo de unde-auzi un:
' lasa seringa ca faci mizerie'

-sincer.
Pur si simplu am cazut in extrema aia in care desi sunt sotul Realitatii pe care bine o cunosc; aceea care te inmarmureste de ingrozire cand iti arata realitatea viitorului. Apoi urmeaza fireste sa te minti singur si sa imbratisezi sexul masculin din aceasta casnicie bolnava, adica Irealitatea-ul care nu are trasaturi dure, gesturi extreme. E genul de gagiu care te-adoarme cu promisiuni corelate cu visele ce se infiripeaza deja in sufletul si mintea ta.
Dupa cateva ore, cateva zile de amor cu Tipul te trezesti cu golul singuratatii in stomac, fara pofta de mancare, fara chef de discutii; Acum esti in bratele ei din nou, te-ai intors la Realitate.
Iar asa cum se stie, si-anume ca-n Realitate revenit fiind, pe fondul singuratatii incepi sa-ti amintesti in toata gaura cea neagra, in golul tau, de momentele petrecute prin teleportare pe "Teatrul Viselor". Erai pur si simplu acolo, fara intrebari, fara framantari.
Dupa ce-ti cerni gandurile ceva vreme te intorci la tine si incepi sa observi cum se imbina sentimentele minunate calatorinde uneori pe sirea spinarii tale, cu negatia exprimata de 'logic', de 'normalitate'.
Brusc incepi sa iti dai seama ca defapt : 'schimbatul vietii asteia' implica:-eforturi/sacrificii, apoi trebuie sa ai macar cateva grame de determinare ce trebuie sa serveasca scopului- deci trebuie sa ai si un scop implicit, altfel determinarea o cumperi, dar pentru ce caci ai doar cu ce sa o "stingi". - Din toate astea =>înd ca 'vrei' sa mai ramai putin in asteptare.
De pe campii intorcandu-ma, simt cum murmura in vene dorinta de a transforma totul in formele dorite de tine dublate de prounzimea pe care o doresti tu si in acelasi timp lucrurile se opresc aici; e totul un flash de irealism, de visare sentimentul dat de dorintele exprimate de tine.
Astfel, te gasesti pe 2 Iunie si balivernezi in asteptare..

Niciun comentariu: